Diessner

Diessner maalit

DIessner - Suojamaali

Suojamaali

(Diesco Hausfarbe)

Kiviainespintoja kosteudelta ja karbonatisoitumiselta suojaava silkinhimmeä puhdasakrylaattimaali ulkoseinille. Erittäin yleiskäyttöinen; soveltuu myös puulle, PVC:lle, sinkityille pinnoille, sekä pitäville vanhoille pinnoituksille ja rappauksille.

N-Tec Dry

(Diesco N-Tec Dry)

Mikrorakenteinen ja himmeäpintainen hybridinanoteknologialla itsepuhdistuva julkisivumaali, jonka erinomainen säänkestävyys perustuu mineraalisten ja orgaanisten ainesten lujaan yhdisteeseen. Hydrofiilinen pinta jakaa kosteuden, mutta estää veden imeytymisen ja saa pinnan kuivumaan nopeasti. Sopivia alustoja ovat tiili, betoni, kuitusementtilevyt, sekä pitävät vanhat mineraaliset pinnoitukset ja rappaukset. Silikaattisidonnaiset alustat vaativat esikäsittelyn.

Diessner - Silicon plus Microsan Julkisivumaali

Silicon plus Microsan Julkisivumaali

(Diesco Silicon plus Microsan)

Mikrorakenteinen ja himmeäpintainen hybridinanoteknologialla itsepuhdistuva silikonihartsimaali ulkoseinille. Sopivia alustoja ovat betoni, kuitusementtilevyt, sekä pitävät vanhat mineraaliset pinnoitukset ja rappaukset.

Diessner - Silicon plus Julkisivumaali

Silicon plus Julkisivumaali

(Diesco Silicon plus)

Himmeäpintainen silikonihartsimaali ulkoseinille. Sopivia alustoja ovat betoni, kuitusementtilevyt, sekä pitävät vanhat mineraaliset pinnoitukset ja rappaukset.

Granisil Julkisivumaali

(Diescolith Granisil)

Homesuojattu silikaattimaali mineraalisille julkisivupinnoille.  Sopivia alustoja ovat betoni, tiili, kalkkihiekkakivi, sekä pitävät vanhat rappaukset ja silikaattipinnoitteet.

Diessner - Fasil plus Julkisivumaali

Fasil plus Julkisivumaali

(Fasil Plus)

Himmeäpintainen, hydrofobinen ja edullinen siloksaanivahvistettu muovidispersiomaali ulkokäyttöön.

DIessner - Suojamaali

SOL-Silikaattimaali

(Diescolith SOL-Silikat)

Erittäin hyvin tarttuva silikaattimaali, jossa yhdistyy silikaatti- ja silikonihartsimaalien parhaat puolet. Ei muodosta kalvoa. Sopivia alustoja ovat vanhat silikaatti-, dispersio- ja silikonihartsimaalit, sekä kalkkihiekkakivi ja pitävät vanhat mineraaliset pinnoitteet ja rappaukset ulkotiloissa.

Diessner - Ulkosilikaatti

Ulkosilikaatti

(Diescolith Außensilikat)

Edullinen silikaattimaali ulkokäyttöön. Sopivia alustoja ovat tiili, sekä pitävät vanhat rappaukset ja silikaattipinnoitteet. Ei sovellu silikonihartsipinnoitteiden päälle, eikä suolaveden kuormittamiin paikkoihin.

Diessner - Kalkkimaali

Kalkkimaali

(Diescolith Kalkfarbe)

Erittäin hengittävä kalkkimaali sisä- ja ulkokäyttöön. Sopivia alustoja ovat kalkkirappaukset ja vanhat kalkkimaalit.

Ryhdy Mestarit- tiliasiakkaaksi!