• Suoraviivaista palvelua
  • Ammattilaisen työkalupakki kuntoon
  • Tarvikkeet toimitetuna työmaalle...
  • ...tai mukaan suoraan hyllystä
Tulostusversio
 

Diessner

Diessnerin tehtaat Jo yli 50 vuotta markkinoilla vaikuttaneet Diessnerin  rappaus -ja lämpörappausmenetelmät täydentävät Maalarimestarien Oy:n tuotevalikoimaa.


Saksalainen Diessner GmbH & Co. KG (perustettu 1928) on ollut jo vuosikymmenien ajan luotettava osaaja maalien, rappauslaastien, tasoitemassojen, pohjusteiden ja eristerappausjärjestelmien valmistuksessa.

Diessner vie tuotteitaan yli kahteenkymmeneen maahan.

Diessnerin menestys perustuu korkean laatustandardin tuotteisiin, jotka on suunniteltu omassa tutkimus- ja tuotekehityslaboratoriossa.

Pitkälle kehitetyt laadunvarmistusjärjestelmät ja omat sekä ulkopuoliset säännölliset tarkastukset tehtaalla takaavat Diessner-merkkituotteiden huippulaadun. Tosiasiahan on, että vain teknisesti moitteettomat ja laadukkaat tuotteet varmistavat talorakenteiden pitkäikäisyyden.

Diessner lähti jo varhaisessa vaiheessa kohti ympäristötietoista ja ympäristöystävällistä tuotantoa ja tuotteita. Sen tuotevalikoimaan on kuulunut jo vuodesta 1987 lähtien kattava valikoima liuotinaineettomia tuotteita.

Asiakkaiden toiveet värisävyjen suhteen ovat alati kasvaneet. Siksi Diessnerin toimitusohjelmaan kuuluu laaja valikoima sävytystuotteita. Diessner MIX -järjestelmä takaa laajan värisävyvalikoiman ja helpon sävytyksen lähellä asiakasta.


 
 
 
./modulo2105/